Digital Chemix

Website design in Rotterdam laten maken.

Bij het ontwikkelen van een website is interactie nodig tussen de ontwerper en de opdrachtgever. Door te kiezen voor een bedrijf in Rotterdam is persoonlijk overleg makkelijker én profiteer je van onze Rotterdamse mentaliteit.

Elk soort website een design dat vooruit denkt.

Het design van je website hangt af van je dienst en je doelgroep. Het doel van een design is meestal aan te zetten tot conversie. Digital Chemix ontwerpt websites die de bezoeker stuurt in de richting die voor jouw bedrijf het belangrijkst is.

Onze designs

Website design nodig?
Afspraak maken

UX design

User Experience design is de x factor als we spreken over een goed werkende website. Met een goed UX design sturen we de website bezoeker richting de conversiedoelen. Dit zorgt ervoor dat je meer geld verdient met je website. Deze conversie doelen leiden direct of indirect tot de verkoop van je product of dienst. Onze Art-director is ook gespecialiseerd in UX design. Met deze kennis in huis kunnen we websites vanuit de basis bedenken, prototypen en visueel ontwerpen.

UI design

Met een op maat User Interface design voeren wij de uitstraling van uw merk perfect door in elk detail. Zo ontwerpen we bijvoorbeeld iconen en andere elementen die precies aansluiten op je huisstijl. 

Direct je vraag stellen aan onze ontwerper.

Maurice Somers

Art-Director | UX & UI designer